FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 900

1-3 DAGARS LEVERANSTID

POÄNG PÅ ALLT DU KÖPER

JOGGERS

Letar du efter snygga joggers?

På flyget, hemma eller på promenaden, de är aldrig fel med en snygg skön outfit. Våra joggers har en figurnära passform som gör att byxorna sitter snyggt och skönt på kroppen. Med mjuk resår och dragsko i midjan är de enkelt att justera hur du vill att dina joggers ska sitta. Vårt snygga W i guld har vi valt att brodera på plagget tillsammans med snygga färgglada linjer som skapar en enhetlig look med matchande överdel från vårt urval av hoodies och jackor. En exklusiv design och look är viktigt för oss vilket gör våra kläder till lifestyle plagg som passar till alla tillfällen

Vad är det bästa med våra joggers?

Som de flesta av våra andra plagg har vi satsat på en lyxig och exklusiv design som verkligen sticker ut. Snygga och påkostade detaljer som gör en unik helhet. Bra förvaringsmöjligheter i form av fickor på sidorna. Dragkedjan gör det säkert att ta med sig och förvara sina tillhörigheter så som mobil, plånbok och nycklar utan att sakerna riskerar att trilla ut.
I våra bekväma joggers kan du röra dig fritt och ledigt mellan olika aktiviteter och samtidigt känna dig snygg och sportig. De är perfekta i alla olika situationer i livet.

Vilket material är Wallderinskas joggers tillverkade i?

Våra joggers är tillverkade i bomullsmaterial med en borstad insida som ger en mjuk och härlig känsla. Muddar i bensluten och dragsko i midjan.

Hur sköter jag mina joggers?

För en längre livslängd på dina joggers rekommenderar vi att tvätta plagget med rätsidan ut i 30 grader. Byxorna bör sträckas i vått tillstånd och hängtorkas. För att bibehålla tygets premiumkvalitet, passform samt brodyrens form skall de EJ torktumlas. Använd inte strykjärn på brodyren då den kan förstöras. Använd ej blekmedel.