goldline & silverline collection

Höj din träning till nya höjder med Goldline, vår mest lyxiga och eftertraktade produktserie. Varje plagg är konstnärligt utformat för att framhäva din kropps naturliga skönhet och ge dig de mest skulpterande egenskaperna du kan tänka dig. Oavsett om du är en erfaren atlet eller en nybörjare på träningsbanan, kommer dessa kläder att ge dig det självförtroende som du förtjänar.

Vår passion för svensk design och kvalitet har drivit oss att skapa Goldline-kollektionen, och vi är övertygade om att du kommer att känna den omsorg och kärlek som har lagts ner i varje söm. Träning ska vara en njutning, och med Goldline blir varje steg du tar en dans med stil och komfort.

 

 

 

Recycled Fabric
Recycled Fabric
Recycled Fabric
Recycled Fabric

Goldline Black Elite Skirt

Fantastiskt lyxig kjol i hög kvalitet som är mycket bekväm på padel/ tennisbanan!

Jenny Faber

Goldline navy-sculpting tights

Älskar dessa byxor! Sitter helt perfekt i passform, får en sjukt fin rumpa i dem och perfekta i midjan..

Angelica Högberg

Goldline black träningslinne

Finns inte ord för hur nöjd jag är med den här träningstoppen. Den andas lyx, och sitter gjuten på kroppen under hela träningspasset. Väl investerade pengar..

Linn Heed

Goldline black-sculpting tights

Det är verkligen något MAGISKT med dessa byxor som blivit mina favoriter när jag vill träna i långa byxor. De trollar med rumpan och vips ser den ut som för 15 år sedan igen ;-).

Åza Brennander

Goldline navy träningslinne

Är total fitness-klädes fan sen många år, och kom över mina första Wallderinska för 3 år sedan – det svarta goldline tights & top setet. Sådär 25 nya tights & toppar senare är de fortfarande mina favoriter – de sitter som smäck, man känner sig snyggare än sanningen ;o). Lyxigt material och färgkombo, som håller i längden i både design och kvalite. Topp!

Gabriella Lunde

Goldline navy-sculpting tights

Ger den snyggaste rumpan! Älskar färgen i kombination med gulddetaljerna. Jag är 163 och de sitter perfekt även på mig som är lite kortare.
Får komplimanger för dessa på gymmet!

Åse Falkman Fredrikson

Goldline navy-sculpting tights

Dessa är mina favoriter! Navy är en klockren färg och guld passar som handen i handsken. 5 av 5 stjärnor!

Lajs Lovisa

Goldline Black-sculpting tights

Super sköna och snygga tights i underbart material! Ger en lyxig känsla utöver det vanliga! Sitter på plats och framhäver formerna på ett mycket bra sätt. Rekommenderar dessa tights starkt! Lyx!.

Anna

Goldline navy sculpting träningslinne

Bästa kvalitet och passar så fint ihop med tightsen. Sitter riktigt fint med sin shaping passform. Tränings bh är inget måste i denna topp för den som önskar träna utan.

Annica Ekdahl
Limited Edition
Limited Edition
Recycled Fabric
Recycled Fabric
Recycled Fabric
Recycled Fabric

Upptäck andra bästsäljande produkter

#WALLDERINSKA

Få daglig inspiration och dela dina bilder med oss. Sharing is caring 

Goldline COLLECTION

En elegant klassiker som står sig genom tiderna

 

svensk designade träningskläder som erbjuder enastående prestanda och tidlös elegans. Wallderinskas signatur kollektion, vår mest lyxiga och exklusiva produktserie, är här för att ta din träning till nya höjder.

Med skulpterande egenskaper för kroppen ger Goldline kollektionen dig den självsäkerhet du förtjänar. Varje plagg är noggrant utformat för att framhäva din naturliga skönhet och stärka din självbild. Oavsett om du är ute efter att förbättra din träningsrutin eller bara njuta av en bekväm och stilfull vardagslook, så är Goldline din bästa vän.

Våra skulpterande träningskläder har varit en framgångssaga sedan 2014 – den är en tidlös klassiker som aldrig går ur tiden. Den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil gör att du kan prestera på toppnivå utan att kompromissa med din personliga stil.

  • Träningstights med skulpterande egenskaper för kroppen
  • Träningstights med lyftande effekt för rumpan
  • Smalare midja och plattare mage
  • Träningskläder som ökar självförtroendet
  • Gör träningen till ett nöje
  • Lyxig och exklusiv produktserie
  • Svenskdesignad träningskollektion
  • Lanserades första gången 2014
  • Tidlös elegant klassiker.

Varje detalj i Goldline kollektionen är noga utvald för att erbjuda den ultimata träningsupplevelsen. Material av högsta kvalitet ger en mjuk och följsam känsla mot huden samtidigt som de stödjer och formar din kropp på bästa sätt. Vi förstår vikten av att ha kläder som passar perfekt, därför erbjuder vi ett brett utbud av storlekar för att säkerställa att varje individ kan uppleva vår signaturkollektion.

Så varför inte investera i dig själv och uppleva den oöverträffade komforten och elegansen hos Goldline träningskollektion? Låt oss hjälpa dig att ta din träning till nästa nivå och göra varje ögonblick till en njutning. Välkommen till Goldline – där stil och prestanda möts i harmoni.