goldline collection

Frigör dina kurvor med lyxigt träningsmode

Vår ikoniska signaturkollektion älskas och shoppats av kvinnor över hela världen. Med en sofistikerad och exklusiv design skapad för att stärka din självkänsla och få dig att våga prestera ditt allra bästa, oavsett vad du gör.

Kollektionen lanserades 2014, och vi ville skapa träningskläder som utstrålar självförtroende, kvalitet samt en lyxig och exklusiv look. Vi strävade efter att skapa något helt annorlunda jämfört med andra varumärken.

 

 

 

Recycled Fabric
Recycled Fabric
Recycled Fabric
1998 SEK
Recycled Fabric

GOLDLINE COLLECTION

Ett litet urval av vackra, starka kvinnor som burit denna kollektion.

EMMA WIKLUND

JESSICA WAHLGREN

Alexandra Pascalidou

SOFIA WISTAM

Goldline Black Elite Skirt

Fantastiskt lyxig kjol i hög kvalitet som är mycket bekväm på padel/ tennisbanan!

Jenny Faber

Goldline navy-sculpting tights

Älskar dessa byxor! Sitter helt perfekt i passform, får en sjukt fin rumpa i dem och perfekta i midjan..

Angelica Högberg

Goldline black träningslinne

Finns inte ord för hur nöjd jag är med den här träningstoppen. Den andas lyx, och sitter gjuten på kroppen under hela träningspasset. Väl investerade pengar..

Linn Heed

Goldline black-sculpting tights

Det är verkligen något MAGISKT med dessa byxor som blivit mina favoriter när jag vill träna i långa byxor. De trollar med rumpan och vips ser den ut som för 15 år sedan igen ;-).

Åza Brennander

Goldline navy träningslinne

Är total fitness-klädes fan sen många år, och kom över mina första Wallderinska för 3 år sedan – det svarta goldline tights & top setet. Sådär 25 nya tights & toppar senare är de fortfarande mina favoriter – de sitter som smäck, man känner sig snyggare än sanningen ;o). Lyxigt material och färgkombo, som håller i längden i både design och kvalite. Topp!

Gabriella Lunde

Goldline navy-sculpting tights

Ger den snyggaste rumpan! Älskar färgen i kombination med gulddetaljerna. Jag är 163 och de sitter perfekt även på mig som är lite kortare.
Får komplimanger för dessa på gymmet!

Åse Falkman Fredrikson

Goldline navy-sculpting tights

Dessa är mina favoriter! Navy är en klockren färg och guld passar som handen i handsken. 5 av 5 stjärnor!

Lajs Lovisa

Goldline Black-sculpting tights

Super sköna och snygga tights i underbart material! Ger en lyxig känsla utöver det vanliga! Sitter på plats och framhäver formerna på ett mycket bra sätt. Rekommenderar dessa tights starkt! Lyx!.

Anna

Goldline navy sculpting träningslinne

Bästa kvalitet och passar så fint ihop med tightsen. Sitter riktigt fint med sin shaping passform. Tränings bh är inget måste i denna topp för den som önskar träna utan.

Annica Ekdahl
Recycled Fabric
1998 SEK
Recycled Fabric
Recycled Fabric
Recycled Fabric
-40%
-40%
Det ursprungliga priset var: 998 SEK.Det nuvarande priset är: 599 SEK.
-40%
-50%
Limited Edition
-50%
Det ursprungliga priset var: 998 SEK.Det nuvarande priset är: 499 SEK.
Limited Edition
-50%

#WALLDERINSKA

Få daglig inspiration och dela dina bilder med oss. Sharing is caring 

Goldline COLLECTION

En elegant klassiker som står sig genom tiderna

Välkomna till vår exklusiva Goldline Sculpting Collection – en hyllning till lyx och elegans, där varje plagg är en manifestation av sofistikation och tidlös design. Med en harmonisk kombination av guld och svart strävar denna kollektion efter att erbjuda den mest lyxiga looken, skräddarsydd för kvinnor som söker det allra bästa.

Goldline Sculpting Collection är inte bara en kollektion, det är en signatur av vår dedikation till överlägsen design och högkvalitativa material. Det guldiga och svarta temat är inte bara en trend, det är en symbol för tidlös elegans som sträcker sig tillbaka till vårt allra första designår 2013. Vårt stoltaste ögonblick och ett kvitto på varumärkets evolution.

Hjärtat av denna kollektion, Goldline Sculpting Tights och Topp, är inte bara plagg – de är historiska. Dessa var våra pionjärer och har sedan dess blivit våra storsäljare. Varje söm, varje detalj, är utformad för att skulptera och framhäva din naturliga skönhet, och samtidigt erbjuda den lyxigaste looken som är synonymt med Goldline.

Goldline Sculpting Collection, en kombination som inte bara gör dig redo för träningspasset utan också för att stjäla uppmärksamheten på varje tillfälle. Varje plagg i kollektionen bär med sig historien om vår passion för att skapa något extraordinärt.

Ge din träningsgarderob en touch av lyx och historia med Goldline Sculpting Collection. Wallderinska Sport Couture – där varje plagg är en berättelse och varje design är en investering i tidlös elegans.