goldline & silverline kollektion

Vår ikoniska signatur kollektion som är älskad & hyllad av kvinnor världen över. Med en sofistikerad & exklusiv design skapad för att boosta din självkänsla och få dig att våga prestera ditt allra bästa, vad du än gör.

Kollektion lanserades 2014 då vi ville skapa träningskläder som utryckte självsäkerhet, kvalité och en lyxig och exklusiv look. Vi ville skapa något helt annat marknaden inte sett.

Vi började skissa på olika designs. Redan från första skissen hade vi med vår hjärtform på rumpan, den magiska designen som gör rumpan rundare och fylligare.Lyxig och exklusiv design i högsta kvalité. Och som levererar en känsla som boostar hela kroppen och sinnet till att klara allt.

Recycled Fabric
Recycled Fabric
Recycled Fabric
Recycled Fabric
-67%
-67%
498 SEK
-67%

Goldline Black Elite Skirt

Fantastiskt lyxig kjol i hög kvalitet som är mycket bekväm på padel/ tennisbanan!

Jenny Faber

Goldline navy-sculpting tights

Älskar dessa byxor! Sitter helt perfekt i passform, får en sjukt fin rumpa i dem och perfekta i midjan..

Angelica Högberg

Goldline black träningslinne

Finns inte ord för hur nöjd jag är med den här träningstoppen. Den andas lyx, och sitter gjuten på kroppen under hela träningspasset. Väl investerade pengar..

Linn Heed

Goldline black-sculpting tights

Det är verkligen något MAGISKT med dessa byxor som blivit mina favoriter när jag vill träna i långa byxor. De trollar med rumpan och vips ser den ut som för 15 år sedan igen ;-).

Åza Brennander

Goldline navy träningslinne

Är total fitness-klädes fan sen många år, och kom över mina första Wallderinska för 3 år sedan – det svarta goldline tights & top setet. Sådär 25 nya tights & toppar senare är de fortfarande mina favoriter – de sitter som smäck, man känner sig snyggare än sanningen ;o). Lyxigt material och färgkombo, som håller i längden i både design och kvalite. Topp!

Gabriella Lunde

Goldline navy-sculpting tights

Ger den snyggaste rumpan! Älskar färgen i kombination med gulddetaljerna. Jag är 163 och de sitter perfekt även på mig som är lite kortare.
Får komplimanger för dessa på gymmet!

Åse Falkman Fredrikson

Goldline navy-sculpting tights

Dessa är mina favoriter! Navy är en klockren färg och guld passar som handen i handsken. 5 av 5 stjärnor!

Lajs Lovisa

Goldline Black-sculpting tights

Super sköna och snygga tights i underbart material! Ger en lyxig känsla utöver det vanliga! Sitter på plats och framhäver formerna på ett mycket bra sätt. Rekommenderar dessa tights starkt! Lyx!.

Anna

Goldline navy sculpting träningslinne

Bästa kvalitet och passar så fint ihop med tightsen. Sitter riktigt fint med sin shaping passform. Tränings bh är inget måste i denna topp för den som önskar träna utan.

Annica Ekdahl
Recycled Fabric
Recycled Fabric
Recycled Fabric
Recycled Fabric

Upptäck andra bästsäljande produkter