Vi satt häromdagen och pratade om framtid & planer med nya idéer runt Wallderinska. En av våra stora hjärtefrågor är att vi vill fortsätta att finna nya vägar för att ta hand om Dig.

Det många kanske inte känner till är just vår V.I.P klubb – den där du som kund erhåller fina poäng att handla för varje gång du lägger en order men även där vi ibland boostar med extra omhändertagande insatser.

Nyligen hade vi en kväll för alla våra V.I.P medlemmar att komma och mingla med oss i Stockholm City med bubbel & DJ samt möjligheten att testa alla kläderna – en fråga vi ofta får och som vi var glada att kunna skapa åt dig.

Alla Hjärtans Dag

Kärlekens månad – Februari med bland annat Alla Hjärtans Dag infaller snart och då är ett ypperligt tillfälle då vi går ut och ger en extra omtanke till dig som V.I.P kund hos oss & ett fint erbjudande dimper ner i brevlådan.

Under våren och året kommer fler roliga tillställningar och nyheter som vi hoppas få dela med Dig – och är du ännu inte med oss så skapa ditt unika konto här och låt oss ta hand om dig.

Vi hoppas att få se dig bland oss.

Kramar från oss till er