Hej fina du,

Idag ligger jag återigen på Karolinska sjukhuset (KS) för extra insatt dropp. Jag låg på dropp så sent som förra veckan. Tre dagar i rad 6 h/dag. Och nu ska jag vara här 2 dagar till…..suck! 🙁

Min sjukdom Systemisk scleros är inne i ett skov. Det har den varit länge nu och det är minst sagt påfrestande. Jag har så mycket problem med hela kroppen men också med sår. Det är alltså inga vanliga sår utan dessa får man av sjukdomen på grund av. bl.a. att jag har så dålig blodcirkulation. Såren förstör lederna så om man har otur fastnar fingrarna i ”klo form”.

Har man otur fastnar fingrarna i ”klo form”

Det har redan hänt mig på flera av mina fingrar på höger hand så jag har blivit tvungen att steloperera flera fingrar, eller rättare sagt, 3 fingrar än så länge. Då tar man bort lederna helt och spikar ihop benen i fingrarna. Detta gör tyvärr att man helt tappar rörligheten i fingrarna. Just nu är jag riktigt less på att ha ont (dessa sår gör fruktansvärt ont och jag måste ofta ta morfin för att härda ut). Som tur är händer det iaf lite roliga saker på Wallderinska. 🙂

Jag är så taggad, äntligen kan vi gå ut med att vi inom kort kommer släppa en helt ny look på tights. 😀 

Tyget är så klart vårt underbart sköna högfunktions tyg som har alla egenskaper ett prestationstyg ska ha, och det är mjukt och skönt mot huden, så där så man liksom aldrig vill ta av dem.

Denna gång valde vi att göra tightsen i ett Sublimationstryck. Det menas med att trycket (printet i tyget) färgas in och på så sätt slits eller bleks det aldrig. Som ni säkert redan vet är Leopard print i alla dess former galet inne just nu och vi ville haka på trenden med vår egna tvist på färg och form.

Resultatet blev Snow Leopart tights. Detta tryck är för den som fortfarande är ung i sinnet och Wild In spirit, wild at heart!

Snow leopard Snow leopard

Min dotter Vanessa 19 år är alltid med som smakråd när jag tar fram nya modeller och dessa bara ÄLSKAR hon. Passar hennes personlighet som handen i handsken. <3

Här är några super snygga selfies….hahaha….sorry för att jag inte lyckades ta bättre bilder, MEN huvudsaken var att du skulle få ett smakprov. 😉

Tightsen kommer finnas i shoppen v 28-29, så håll ut!! 🙂 

Snow leopard Snow leopard

Kramar!
/Marie Wallderin <3