Heeej,

det var länge sen sist, men nu har vi massa roliga nyheter att berätta om. 🙂

ÄNTLIGEN finns Wallderinska i fysisk butik. Ni hittar oss på Kungliga tennis klubben eller KLTK Butiken som den kallas. Adress dit ärLidingövägen 75, Stockholm. Men lättare om man knappar in Storängsvägen i GPS´n. Kungliga ligger bredvid Akademikliniken.

Hit kan du nu åka och prova, känna och klämma och så klart shoppa loss. 🙂 Vi är verkligen så glada att få vara en del av Kungliga.

KLTK Butiken

KLTK Butiken- Wallderinska

Utöver detta så har äntligen vår order kommit hem. Vi har fyllt på lagret med;

Goldline black top och tights,

Slimline top och Knee tights i färgen Grey/white/red

Goldline navy top och tights

Slimline jacket

alla i stl: XS,S,M,L,XL. Sen har vi fått in vår ursnygga nyhet: Slimline leggings Black/white/gold som är en efterföljare till SUPER succén Knee tights.

Vi hoppas att ni kommer älska plaggen lika mycket som vi gör. 🙂

Privat har vi sålt vårt hus och letar efter en lägenhet i stan i stället. Vi älskar verkligen vårt kära hus men känner samtidigt att vi behöver förenkla livet. Hus med pool och gräsmattor kräver både tid och kärlek som vi känner att vi  inte har. Så vet du någon fin lägenhet i storlek ?4 rum i stan så maila och tipsa. 🙂

Vi ska vara ute ur huset den 22jan så vi börjar känna av stressen, men det löser sig säker….eller hur?! Hoppas att du och dina nära och kära får en fin och avkopplande jul. Kom i håg att njuta <3 och ta en sväng förbi KLTK Butiken och prova våra nya plagg och hitta julklapparna till de du vill skämma bort.

Kram Marie