✔ FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 900kr

✔ 1-3 DAGARS LEVERANSTID

✔ POÄNG PÅ ALLT DU KÖPER

Padelkläder & Tenniskläder

Padelkläder/Padelkjolar och Tenniskjolar/Tenniskläder

 

Kommer in i shoppen inom kort-
Är du en tjej som älskar att stå på planen med racket i handen då har du kommit rätt. Vi på Wallderinska har äntligen designat klart och släpper inom kort vår första padel/tenniskollektion, och du kommer älska dem.

Vi älskar att göra snygga, stilrena träningskläder med smarta lösningar, det ska vara lätt att sporta och ha roligt. Och när man sätter på sig sina träningskläder ska de ge känslan av att du klarar vad som helst och att du känner dig riktigt snygg och bekväm.

Allt för att du ska prestera det absolut bästa varje gång, hela tiden.

Alla våra Padelkläder är tillverkade av högteknologiska tyger som är framtagna för tuffa sporter men är mjuka och sköna mot huden. De är snabbtorkande, de andas och är fuktavvisande.

Våra padelkjolar har en längd som får dig att känna dig bekväm, oavsett ålder. Padelkjolen har även en hög stabil midja som håller in buken och ger stadga på ett skönt sätt. Under padelkjolen finns ett par ”under pants” som har fickor på båda benen där du lätt förvarar dina bollar, mobil, kort eller t.ex. nycklar.

Vi har även en smart lösning för bollförvaring bak i linningen på kjolen och tightsen, där du enkelt förvarar din boll.

Våra padeltights har även de stora fickor på låren som är till för dina bollar eller mobil, o.s.v. Även dessa har en hög och stabil midja som ger stöd och formar buk och midja på ett fint och skönt sätt.

Våra padel överdelar är framtagna så att du ska kunna röra dig fritt och ledigt. Med en brottarrygg får du maximal rörelsefrihet. Linnet är lagom loose fit så att du känner dig bekväm. Givetvis har vi padelkjolar och padellinnen som matchar våra snygga padeltights.

I sann Wallderinska anda- We made it easy to be stunning