FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 900

1-3 DAGARS LEVERANSTID

POÄNG PÅ ALLT DU KÖPER

TRÄNINGS SET

TRÄNINGS SET

Hos oss hittar du tränings set med gymtights, löpartights, yogatights, tights med hög midja och tights med låg midja, långa eller korta ben, allt för att du lätt ska hitta dina nya favoriter. Sportkläder med unik svensk design som får dig att sticka ut, våga ta plats och stick ut ur mängden. Alla våra tränings set är tillverkade av sköna högpresterande tyger som andas, är snabb torkande med fyrväg stretch för att passa all typ av aktivitet.

Vi vet att snygga träningskläder får dig att känna dig mer bekväm, mer taggad och därigenom presterar du bättre och trycker att det är roligare att träna och hålla igång.

Kanske ska du ut och resa till ett varmt land och letar efter träningskläder som passar för varmare klimat? Vi har våra tränings set med topp och capri pants, dessa set är väldigt uppskattade på solresan eller för kunder som bor delvis utomlands. Dessa snygga set har shaping egenskaper för midja, stuss och lår. Tightsen har en bred resår i midjan som gör att de sitter på plats under hela ditt pass, oavsett vad du tränar eller gör.

Söker du efter sköna shorts med tillhörande topp så rekommenderar vi våra Athletic shorts set. Både shorts och topp är tillverkade av svenskt funktionstyg som andas, är snabbtorkande och väldigt skönt mot huden. De har även fyrväg stretch vilket gör att de följer dina rörelser utan att begränsa. Dessa set är perfekta för strandlivet och sköna promenader i solen. Tub toppen kan även bäras till jeans eller under din kavaj för en sportig och stilren look.