FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 900

1-2 DAGARS LEVERANSTID

POÄNG PÅ ALLT DU KÖPER

GOLDLINE SET

  • Goldline black setGoldline black set

    Set Goldline Black

    2,497.00 kr
  • Goldline navy set

    Set Goldline Navy Blue

    2,497.00 kr 2,297.00 kr

GOLDLINE SET

Träningsklädernas Rolls Royce

Våra snygga och lyxiga Goldline set är våra signatur tights och topp. Detta var den absolut första designen som vi tog fram och den blev en given hit. Med vacker shaping effekt på både topp och tights är det är favorit bland våra kunder.
När vi skapade detta set ville vi ta fram träningskläder som var något helt unikt. Processen är väldigt avancerad då man skär tyget där linjerna går.
Linjerna som även kallas ”piping” sys därefter in och ska vara jämn och fin på hela plagget.
Vår hjärtform bak formar stussen rund och har en lyftande effekt. Linjerna på benen är satta högt på höften för att få benen att se långa och slanka ut. De figursydda linjerna på toppen formar midjan på ett snyggt sätt. Detta träningset är framtaget för dig som vill ha något alldeles extra, något som inte alla andra har och för dig som gillar en lyxig look.
Träningsetet är tillverkat av ett flexibelt och skönt tyd som ger känslan av att lyfta och hålla in kroppen. Givetvis med egenskaper som snabbtorkande, fuktavvisande och att tyget andas.
Dragkedjorna vid bensluten gör att du enkelt kan dra upp benen till knä nivå och vika dem så de håller sig på plats. Dessa tights har även en lop fram där du lätt kan säkra din nyckel med en hake. Midjan är normal med en insydd bred resår som håller tightsen på plats under hela dagen.