FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 900

1-2 DAGARS LEVERANSTID

POÄNG PÅ ALLT DU KÖPER

PINK PASSION SET

När du älskar rosa träningskläder

Om du älskar rosa så är detta set ett måste för dig. När vi tog fram detta set ville vi hylla rosa som är en favoritfärg samt att vi är ett svenskt varumärke. Därför står det i vacker kursiv stil: Wallderinska Of Sweden på benen på tightsen och på armarna på jackan. Vi ville ta fram ett set som passar lika bra på träningen som promenaden, hemma i soffan eller som rese outfit. Tillverkat av ett funktionstyg med alla egenskaper som behövs för att hålla kroppen behaglig under aktiviteten så som, snabbtorkande, fuktavvisande och lent och skönt mot din hud.
Tightsen är höga i midjan med en svart dragsko som du kan knyta och snygga metall detaljer i guldfärg. Vid bensluten sitter det vita kontrastmuddar, som matchar de vita linjerna på benen.
Den otroligt sköna jackan pryds av en lyxig guldmetallic färgad dragkedja som verkligen ger en statment. Svarta kontrastdetaljer förhöjer utseendet ännu mer. Tyget är mjukt, följsamt och har samma egenskaper som tightsen. Detta är verkligen setet för dig som vill se och känna dig sportig, men ha kvar känslan av att bära myskläder men med perfekt passform och som inte hänger i rumpan.