✔ FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 900

✔ 1-2 DAGARS LEVERANSTID

✔ POÄNG PÅ ALLT DU KÖPER

LÅNGA TRÄNINGSTIGHTS

 

LÅNGA TRÄNINGSTIGHTS & LEGGINGS

Hos oss hittar du långa träningstights och leggings med hög eller normal midja. Med eller utan dragkedja i bensluten. Vissa träningstights har även en medium kompression som ger en känsla av hålla in, forma och skulptera din kropp. Vårt högteknologiska tyg har en unik flexibilitet och optimal andningsförmåga. Oavsett vad du gillar att träna så hittar du lätt dina nya favoriter hos oss. Vi arbetar alltid för att ge den perfekta passformen som gör att tightsen sitter på plats under ditt träningspass. Allt för att du ska kunna koncentrera dig till fullo på din aktivitet. Våra träningstights med dragkedjor i bensluten gör att du kan ha dem året runt. Även en varm sommardag är det lätt att vika upp dem snyggt i knähöjd, och där sitter de utan att glida ner på vaden.

TIGHTS SOM FORMAR RUMPAN & LÅR

Vår exklusiva kollektin av Goldline tights och Slimline tights har egenskaper som formar och lyfter rumpan. Under tillverkningen skär vi tyget i hjärtform på rumpan och syr in en så kallad piping som löper längs med hela benet. Detta gör att det är extremt tidskrävande design att tillverka som även gör underverk för din figur och ger en push-upeffekt framhäver dina former på absolut bästa sätt. Vill du att din rumpa ska puta ut mer och få en vacker form så ska du välja dessa shape up tights. Linjerna är satta högt på höften så att det ger intryck att benen är längre. Söker du efter riktigt lyxiga och snygga push-up tights så ska du välja dessa.

TIGHTS HÖG MIDJA

Våra populära träningstights med hög midja är framtagna för att leverera stabilitet och stöd för buken, samt hålla in och forma midjan. På dessa träningstights är midjan i dubbelt tyg och ”curvad” eller formsydd som gör att de inte bara sitter perfekt under hela passet eller dagen. De formar även din midja på ett vackert sätt. Koncentrera dig på det som är viktigt under passet, dig och din träning. Du kan så klart även vika ner midjan till valfri höjd beroende på vad du gillar mest.

NORMAL / LÅG MIDJA-TRÄNINGSTIGHTS

Våra populära tights med lägre midja är tillverkade med en 5-6cm bred resår i midjan. Detta gör att de sitter perfekt och glipar inte i ländryggen som många tights annars kan göra. Våra tights med lägre midja finns med både korta ben (Capri pants) och långa ben med dragkedja i bensluten. Löpning, gymträning eller crossfit, du behöver aldrig oroa dig för att dessa tights ska hasa ner. Njut av din aktivitet till fullo.

GILLAR DU LÖPARTIGHTS, GYMTIGHTS ELLER YOGATIGHTS?

Oavsett vilken aktivitet du älskar så har vi tightsen för dig. Vill du ha en stilren och sportig look eller föredrar du en lyxig och mer påkostad design, så kan du hitta det som avspeglar just dig och din personlighet. Älskar du högintensiv träning, löpning, hinderbana eller yoga är dessa träningstights perfekta för dig. Den ultimata passformen gör att du kan röra dig obehindrat och behålla fokus och komfort.