FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 900

1-3 DAGARS LEVERANSTID

POÄNG PÅ ALLT DU KÖPER

TRÄNINGSTIGHTS MED FICKA PÅ LÅRET-Kommer in i lager i början av Maj

Älskar du t.ex. padel eller tennis kommer du ÄLSKA våra Iconic träningstights med ficka på låret. Våra pocket tights är utformade för att du ska kunna få ut det mesta av din träning och fylla behovet av att t.ex. ha ett perfekt ställe att förvara dina bollar innan du servar i väg dem.
Så för padel/tennis spelare är detta de ultimata träningstightsen, fickan rymmer hela 2 bollar som du enkelt tar upp eller ner i ett enhandsgrepp. Så smidigt och så enkelt.

Dessa träningstights är inte bara smarta och gudomligt snygga, de är även fantastiska när det kommer till passform. Med sin höga formsydda midja håller de in och formar midja och buk på ett skönt och stadigt sätt. Tyget är lent och skönt mot din hud samtidigt som det andas och är fuktavvisande. 4-väg stretchen gör att de formar sig konstant efter dina rörelser och din kropp.
På din långpromenad kommer du förundras över att du helt plötsligt får med dig saker du tidigare inte kunnat.
Dagens mobiltelefoner blir bara större och större men det är en enkel match för våra Iconic träningstights med ficka.
Dessa tights är lika perfekta för dina långa löparpass som på yogan eller padel/tennisbanan.
Om du ska ut och springa kan du lätt få med dig en Iphone 12Max i fickan, eller nycklar/kort eller t.ex. en mindre vattenflaska. Som på de flesta av våra tights hittar du en liten ögla fram på höger sida i midjan, där kan du lätt haka fast dina nycklar för en säker förvaring under hela ditt pass.
I midjan har vi valt ett 5-6 cm brett resårband som håller tightsen på plats under de mest krävande passen. .
De varken hasar eller glider ner, utan har en perfekt passform under hela ditt pass.
Tygerna är mjuka, följsamma med 4 väg stretch för att ge dig maximal rörelsefrihet och känsla.
De är fuktavvisande, snabbtorkande och andas så att du kan koncentrera dig på det som är viktigt, din träning och ditt välmående.
Gör som så många andra, unna dig ett par riktigt lyxiga, snygga och framförallt SMARTA träningstights och njut av din träning oavsett vad du utför.
Psssst….du vet väl att det finns riktigt snygga träningslinnen som passar till dessa tights va..?! Iconic träningslinne. Och du, snart kommer det även padel/tenniskjolar att matcha och mixa med.