FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 900

1-3 DAGARS LEVERANSTID

POÄNG PÅ ALLT DU KÖPER

TRÄNINGSLINNEN

 

Vår tidlösa och lyxiga design gör att du kan ha våra träningslinnen i många år, de går aldrig ur modet.

De är tillverkade i högteknologiska tyger med kvalitéer som fuktavvisande, snabbtorkande, mjuka och sköna mot din hud.

Många av våra träningslinnen har brottarrygg som ger dig maximal rörelsefrihet under dit pass. Våra figursydda modeller smiter åt och håller in midja och mage på ett skönt sätt.

Till våra träningslinnen hittar du så klart tillhörande träningstights. Vi tycker att helhetskänslan är viktig och dessutom tycker vi att det är extra snyggt när man kan matcha både under och överdel. Det är lätt att mixa och matcha mellan våra modeller. Hitta dina nya favoriter både i och utanför gymmet.

Vi tycket det är viktigt med bra träningskläder som ska sitta skönt under hela ditt pass. Därför har våra träningslinnen en design som formar sig efter din kropp och ger en behaglig känsla under hela träningspasset. Våra linnen är alltid i ett tyg av snabbtorkande premiumkvalitet som håller dig torr, så oavsett vilken sport eller aktivitet du utför ska du kunna känna dig snygg och bekväm.

Hos oss hittar du träningstoppar med en brottarygg som ger dig en behaglig frihet i alla övningar och rörelser du utövar under ett helt pass. Därför har vi med både breda och smala axelband i flera storlekar, allt för att passa olika kroppsformer och kupor. De ger ett bra stöd och sitter skönt på kroppen. Det ska finnas en modell för alla kroppar och alla tillfällen. Precis som våra andra kvalitetsplagg är de fuktavvisande så varför inte matcha linne och tights och få en hel outfit.

Vårt mål är att skapa tidlösa träningsplagg som aldrig går ur tiden, som är optimala under din träning och som med sin breda funktionalitet kan användas överallt i vardagen. Eller varför inte under din kavaj när du ska gå på ett viktigt möte eller en trevlig tillställning. De finns i färgerna vitt, grått och svart för att enkelt kunna matchas och ge en enhetlig och klassisk look.

Vill du ha en mer täckande överdel har vi toppar med arm som även de har ett skönt och följsamt material samt jackor och hoodies. Med en genomtänkt design har jackorna bra förvaring i form av dolda fickor samt ett slitstarkt print som är broderat på träningsplaggen.