Hej fina!

Januari månad är månaden vi alla gör en ansträngning i att ta tag i vår livsstil. Löften görs, inspiration sökes & mål sätts.

Vi på Wallderinska vill vara med och inspirerat samt motivera dig att nå dina mål varav vi under Januari månad samt början av Februari kommer att delta i en Wellness boost på ”The Lobby” mitt i Stockholm City – Regeringsgatan 61.

Varje dag har du möjlighet att komma in och titta på vår exklusiva & uniks kollektion inom träning samt att vi kommer arrangera olika inspirationsevent för dig att gratis delta i!

Du kan hela tiden kika in i Eventkalendern och boka in dig på såväl våra men även de andra wellnessföretag som deltar som

Mini AW

Vi startar med att bjuda in dig till en liten preAW under Onsdagen den 23:e Januari 17:00-19:00 med DJ Josh Walker. Josh har varit i musikbranschen i 20 år & spelar idag på flertalet av Stockholms klubbar & barer. Dessutom utbildar han även Dj’s vilket har blivit en stor succé.

Vi finns fysiskt finns på plats för att mingla med er och svara på frågor, ge dig tips & råd samt berätta om kommande nyheter.

Vi ser fram emot att träffa dig.

Kramar