FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 900

1-3 DAGARS LEVERANSTID

POÄNG PÅ ALLT DU KÖPER

HOODIE

Våra snygga hoodies är det perfekta lifestyleplagget. Använd den till eller från träningen eller på flyget, promenaden eller hemma i soffan. Med sin premiumkvalitet och lyxiga design passar de till de flesta tillfällen. För en snyggare look och bättre hållbarhet är vårt hoodietryck broderat vilket gör de slitstarkt och du kan använda ditt plagg i många år. Vi är säkra på att du aldrig kommer vilja ta av dig denna sköna tröja.

 

Letar du efter Streetwear?

Vi har slått ihop träning med fashion och med vår snygga exklusiva design kan du enkelt använda våra hoodies med matchande joggers som en snygg outfit. Antingen för sig själv eller varför inte tillsammans med en snygg jacka när det blir kyligare ute. Detta gör att du enkelt kan åka direkt från träningen till affären, jobbet eller skolan utan att behöva byta om eller packa med ombyten. Du sparar tid samtidigt som du är trendig. Spana in våra olika kombinationer för en färgklick i vardagen.

 

Behöver du en mer åtsittande överdel?

Då har vi jackorna som passar dig. Våra jackor är figursydda med ett flexibelt tyg som andas, är fuktavvisande och snabbtorkande. Hos oss är det lätt att mixa och matcha olika plagg för en stilsäker look. Det är alltid rätt med en sportig känsla.

Hur sköter jag min Hoodie?

För en längre livslängd på din hoodie rekommenderar vi att tvätta plagget i 30 grader med rätsidan ut. Låt plagget hängtorka, får absolut inte tumlas eller strykas då brodyren kan förstöras. Använd ej blekmedel.