FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 900

1-3 DAGARS LEVERANSTID

POÄNG PÅ ALLT DU KÖPER

TRÄNINGSJACKOR

TRÄNINGSJACKOR

Hos Wallderinska hittar du träningsjackor för alla typer av aktivitet. Vi lägger mycket tid på att ge dig jackor som andas lyx men som tål de tuffaste passen. Exklusiva jackor med tidlös design som aldrig går ur tiden. Vi suddar ut gränsen mellan sport och mode! Många av våra kunder bär jackorna till vardags och/eller till träningen. Vi tillverkar jackor med högsta kvalité, funktion, passform och lyxig design som fokus.

LETAR DU EFTER NGT LÅNGÄRMAT AT TRÄNA I?

Då fungerar våra träningsjackor perfekt. Våra träningsjackor är tillverkade av flexibla och stretchiga material som andas, är fuktavvisande och snabbtorkande. De sticker ut på ett lyxigt sätt med sina exklusiva detaljer och perfekta passform. Har du många saker vill du ha med dig under ditt pass? T.ex. mobiltelefon, betalkort och nycklar? Flera av våra jackor har många fickor och smarta förvaringsmöjligheter.

HUR SKÖTER JAG MIN TRÄNINGSJACKA SÅ DEN HÅLLER?

På de flesta av våra träningsjackor är dragkedjan i lyxig guldfärgad metall. Om du knäpper dragkedjan och vänder jackan ut och in så håller dragkedjan mycket längre än om du tvättar den med rätsidan ut. För att tyget skall behålla sina fina egenskaper så ska du inte använda mjukmedel och inte heller tumla jackan. Detta förstör fibrerna och gör att kvalitén inte håller lika länge.