FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 900

1-3 DAGARS LEVERANSTID

POÄNG PÅ ALLT DU KÖPER

SHAPING TRÄNINGSTIGHTS

Vem vill inte ha en fastare, rundare rumpa och atletiska, långa ben?
Våra exklusiva signatur tights Goldline och Slimline tights är framtagna för att forma, lyfta och hålla in, där det behövs som mest. Detta kallar vi shaping tights.

Sömnadstekniken på dessa plagg är otroligt komplicerad och tidskrävande.
För att plaggen ska få dessa specifika egenskaperna skär man tyget i bl.a. hjärtform bak på rumpan. Sedan syr vi in en så kallad piping. Ett kontrast färgat tyg som viks till ungefär 2mm och sys in där tyget är skuret. P.g.a. att tyget är extremt stretchigt är denna process ytterst avancerad. Men resultatet är bara helt fantastiskt och kvinnor runt om i världen älskar hur de formar deras kropp.
Utan fusk av t.ex. silikon ränder insydda i byxorna får du en rumpa som putar ut och får en vacker rund form. Sömmen på låren är satt högt på höften så att benen ser långa ut. Bågformen på låret ger ett atletiskt intryck.
I midjan har vi valt ett 5-6 cm brett resårband som håller tightsen på plats under de mest krävande passen. De varken hasar eller glider ner, utan har en perfekt passform under hela ditt pass.
Tygerna är mjuka, följsamma med 4 väg stretch för att ge dig maximal rörelsefrihet och känsla.
De är fuktavvisande, snabbtorkande och andas så att du kan koncentrera dig på det som är viktigt, din träning och ditt välmående.
Den klassiska och sofistikerade looken kommer aldrig gå ur tiden. För oss är ren och snygg och smart design lika viktigt som de tekniska kvalitéer ett par träningstights ska ha. Fram på dessa tights hittar du en liten lop där du säkert han knäppa fast din nyckel under din träning.
Gör som så många andra kvinnor, unna dig ett par exklusiva Shaping tights från Wallderinska och känn skillnaden.