FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 900

1-3 DAGARS LEVERANSTID

POÄNG PÅ ALLT DU KÖPER

TRÄNINGSTOPPAR & TRÄNINGSLINNEN

TRÄNINGSTOPPAR & TRÄNINGSLINNEN

Oavsett vilken typ av överdel du föredrar har vi det på Wallderinska.
Vi har träningstoppar och träningslinnen för alla smaker.
Blir du ofta väldigt varm när du tränar kanske du föredrar träningslinnen med brottarrygg som ger total rörelsefrihet? Vi har många varianter att välja mellan. Alltid premiumkvalité och supersköna. Träningslinnen som håller dig torr och som sitter skönt under hela passet.
Våra crop tops som är en kortare variant av träningslinnen kanske passar ännu bättre.
Våra träningslinnen och träningstoppar är alltid trendiga men med en klassisk look som aldrig går ur tiden. Fuktavvisande egenskaper och tillverkade i ett elastiskt material som ger dig full rörelsefrihet när du tränar. Vi satsar på att tillverka kvalitetsplagg som tillåter dig att ge allt under träningen och ger dig möjlighet att vara professionell när du utövar din sport.

Om du gillar att ha lite mera täckande överdel med lite arm så finner du även det. Här har vi satsat på fantastiska och exklusiva tyger för att ge dig en optimal träningstopp men som är så snygg att du även kan ha den både till vardags eller till mötet under din kavaj.
Vi vill sudda ut gränsen mellan träning och fritid för att kunna tillhandahålla ett mer hållbart träning/fritidsmode.
Givetvis har även våra träningstoppar egenskaper som, fuktavvisande, snabbtorkande och med följsamt och skönt tyg.

Gillar du långarmat så har vi många jackor och hoodies att välja mellan. Våra jackor är väl genomtänkta i designen och har dolda innerfickor för bra förvaring.
Vi lägger alltid stor vikt vid detaljer och det blir väldigt tydligt när det just kommer till våra jackor.
Vi älskar att ge dig det där lilla extra, en exklusiv känsla och look.
Våra jackor har fina dragkedjor i guldfärg för att ge det klassiska Wallderinska uttrycket.
Våra hoodies har vi valt att brodera istället för att printa. Detta ger ett lyxigt utseende som verkligen sticker ut. Överdelar som du kan använda både under träning och fritid.

Vi tillverkar kläder som är lätta att matcha med varandra. Du hittar så klart både tights, träningsjackor och sport-BH’ar som passar våra träningstoppar och linnen. Så för den ultimata looken så kombinera överdelen med våra exklusiva tights och träningsjackor.